ALARM INSTALLATIE

ALARM INSTALLATIE & ONDERHOUD

ALARMSYSTEEM INSTALLEREN

Bij Cameramaximum.nl zijn wij niet alleen super goed met beveiligingscamera’s en IP camera, maar ook met alle populaire alarmsysteem merken.

Certificaat
De directeur van OCS is in het bezit van TBV en MBV, alsmede projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.
Wij kunnen dus zelf borg erkende systemen installeren en onderhouden en tevens het afgeven van borg certificaten.

Onderhoudscontract
Als je klant wordt van OCS en kiest voor alarmsysteem installatie, dan bieden wij jaarlijkse contracten aan voor het onderhouden en oplossingen van storingen.
Het afsluiten van een contract is geen vrije keuze, maar verplicht als je met ons zaken gaat doen, immers willen wij altijd zeker zijn dat onze systemen goed functioneren.
Maar tijdens de onderhoud letten wij ook op kritieke punten zoals, verbouwingen waardoor een pir melder niet meer volledig een ruimte kan bewaken.

Schildbeveiliging
Wij zeggen altijd, de inbreker moet al gedetecteerd worden als hij nog buiten je huis staat, dit noemen wij schildbeveiliging en kunnen klanten goed voorzien van advies.
Een dief die buiten je huis staat en je hebt al een bericht van een inbraak, dan kun je veel sneller actie op nemen.

Mistgenerator
Voor de hele hoge risico panden gebruiken wij mistgenerators, laat een inbreker maar binnen komen, zodra hij de melders activeert gaat de mistgenerator aan, die inbreker ziet binnen 5 seconde tijd geen hand meer voor ogen.
Dan is het alleen nog wachten op de Politie die de dief uit zijn onaangename positie komt bevrijden.

Online verkoop en installatie
Alle alarmsystemen staan in de speciale categorie, alarmsystemen klik hier!
Je kan online kopen en zelf een poging wagen om deze te installeren, lukt het niet dan kan je altijd support aan ons vragen.
Wil je zelf lekker op de bank hangen en kijken hoe wij te werk gaan? Ook dit is mogelijk voor uiterst betaalbare prijzen, wij werken in heel Benelux dus ook België!

Geen valse meldingen
Als wij een alarmsysteem monteren, dan ben je in ieder geval zeker van geen valse meldingen, wij gebruiken enkel top kwaliteit sensoren en plaatsen deze op een manier waar valse meldingen niet mogelijk zijn.
In speciale gevallen gebruiken wij dual pir sensors met radar en pir detectie.

Huisdieren
Zorgen vaan voor valse meldingen, denk aan een kat die ineens denk om te klimmen in een gordijn.
Door gebruik te maken van intelligente melders kunnen wij ervoor zorgen dat je huisdier geen valse meldingen zal veroorzaken.

Panelen
Welke merken alarmsystemen kunnen wij installeren en onderhouden?
– Networx
– Galaxy
– Alphavision
– Aritech/Titan
– Ezviz
– Alarmtech
– Chiron
– CQR
– Elmdene
– Honeywell
– Optex
– Texecom
– Visonic

Alles via 1 installateur
Wij raden aan om alles via 1 installateur te laten afronden, dit om kosten te besparen.
Wij installeren naast camerasystemen dus ook alle merken alarmsystemen en bij ons kom je dan ook altijd goedkoper uit dan bij de concurrent, want wij bieden pakketkortingen aan.
Veel concurrenten kunnen niet overweg met alarmsystemen, toegangscontrole en brandmeldsystemen, maar kunnen enkel simpele plug en play camerasystemen aansluiten.

Stapje verder
Wij gaan een stap verder en ontwikkelen een compleet stappenplan, inclusief met blokkenschema’s en bedradingsschema’s.

Directie
Deze service is alleen mogelijk omdat wij geen cowboys zijn, wij zijn van origine vakmannen in hart en nier en de directeur heeft zijn hele studie afgerond in de Elektrotechniek met zwakstroom installaties.
Dit houdt dus ook in dat onze directeur zelf alle elektrawerkzaamheden kan afronden, hulp van andere bedrijven hebben wij niet nodig.
Dus even een wissel of hotelschakeling maken is voor ons kinderwerk.

Maak een afspraak