CAMERA INSTALLATIE

CAMERA INSTALLATIE & ONDERHOUD

CCTV CAMERA INSTALLATIE-MONTAGE EN ONDERHOUD

Camera installatie service!

Het installeren van een bewakingscamera installatie is geen kinderwerk, er komt meer bij kijken dan alleen maar kabels trekken.

Ook is het belangrijk om te weten, wat voor type camera’s gebruikt gaan worden en waar deze ingezet gaat worden.

Verlichting, hoogte, afstanden etc zijn een cruciale factor, om tot een goede en betrouwbare camerabeveiliging systeem aan te schaffen.

Met meer dan 10 jaar ervaring en een directeur die al in totaal 25 jaar in de techniek zit, kunnen wij met onze team zorgen voor betaalbare, maar vooral ook betrouwbare professionele systemen.

Vaak zien wij “beunhazen” actief, die totaal niet weten waar ze mee bezig zijn, gelukkig zijn deze hazen ook heel snel weer verdwenen.

Prijzen voor installatie

Wij hebben geen mega bedrag nodig van onze klanten om een camera systeem te installeren, zeker niet als je bij ons een totaalpakket koopt met camera installatie.

Wij zorgen niet alleen voor een professionele berekening, maar ook een goed afgewerkt project waar wij trots op kunnen zijn, immers laten wij wel een visitekaart achter bij onze klanten.

Wij installeren sinds 2015 alleen nog maar HD en Full HD en niks anders dan dat, zeker niet als het om nieuwe installaties gaat, opsporing verzocht beelden kennen wij niet, nog nooit van gehoord, wat is dat?

De kosten voor een installatie is vaak verschillend en kunnen wij nooit vooraf een goede prijs voor geven, een eerlijke prijs kunnen wij pas geven na de locatie gezien te hebben en alle meters genoteerd zijn.

Op deze manier halen wij direct al een groot deel van alle problemen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers weg.

PAS OP! Er zijn bedrijven die een compleet pakket aanbieden vanaf EU 600.00, de kwaliteit die je koopt raak je daarna zelfs aan de straatstenen niet kwijt.

Onderhoud

Een professionele beveiligingssyteem moet ten alle tijden voorzien zijn van jaarlijks onderhoud, minimaal 1 keer per jaar.

Onderhoud zorgt ervoor dat een camera systeem optimaal blijft functioneren en dat fouten vroegtijdig gesignaleerd en opgelost kan worden.

Tevens is het van belang om het object nogmaals te controleren op dode punten, onze specialisten staan je graag te woord met duidelijk advies in mensentaal (geen dure termen).

Alarmsysteem professionals

Naast camerabeveiliging zijn wij ook de beste met het installeren van alarmsystemen.

Maak een afspraak